MINŐSÉGÜGYI ELLENŐR munkatársat keresünk

Cégünk 20 éve foglalkozik műanyag feldolgozással, és ezt 18 fröccsöntő géppel teszi. Ahhoz, hogy a minőségbiztosítási terület végterméke előálljon, ami cégünknél ellenőrzött, minden tulajdonságában megfelelő termék, kell, hogy a gyártást megbízható Minőségügyi Ellenőrök támogassák. Ehhez fő célunk a műanyagipar területén, hogy olyan sikeres céget működtetéssünk, amely minden partnerének az elvárásokon felül teljesít, és ezzel biztosítja a munkatársak saját céljainak megvalósulását is.

Minőségügyi Ellenőrként abban számítanánk rád, hogy a Minőségügyi Vezető irányítása alatt, biztosítva legyenek a műszakokban a gyártás közbeni és ellenőrzési feladatok. Feladatod lenne, minden gyártott termékre vonatkozóan elsajátítani a Gyártási-, ellenőrzési,- csomagolási utasításban foglaltakat, mely alapjául szolgál az ellenőrzésnek. Ismeretet, információt gyűjteni a működő gépekről, azok tulajdonságairól, mely gépen mely termék gyártódik. Milyen külön figyelendő termékek és azokhoz tartozó ellenőrzési szokások társulnak. Vannak termékek, melyekhez mérési-, ellenőrzési utasítások is tartoznak, illetve egyéb nyilvántartások vezetése is feladatid közé tartozna. Etalonok kezelése, és a műszakokban rendelkezésre bocsátása.

Olyan jelöltek jelentkezését is várjuk, akik még nem dolgoztak ellenőrzési területen, viszont van kitartásuk ahhoz, hogy elsajátítsák a gyártandó termékekről az ismereteket és megbízhatóságukkal hozzájárulnak, hogy minőségi munka álljon elő.

Jelentkezésed a következő email címre: allas@mould.hu várjuk, vagy érdeklődj a 06 70 324 6556-os telefonszámon.