Mi tette világsztárrá a fröccsöntés technológiáját?

Fröccsöntés nélkül nem is lenne kerek a világ! És ezt nem (csak) a szakmai elfogultságunk mondatja velünk. Persze tény, hogy nekünk szenvedélyünk a szakmánk. De azoknak is el kell ismerniük ennek a világsztár technológiának az előnyeit, akik “csak” az eredményével találkoznak a mindennapokban.

Manapság nincs is olyan otthon vagy vállalat, sőt hétköznapi eszköz is alig akad, amely ne lenne adósa az egyedi fröccsöntés eljárásának.
 

Top 5 ok, amiért a fröccsöntés meghódította szívünket

Az ipar gerincét alkotó, aligha túlbecsülhető jelentőségű iparág a fröccsöntés. Hiszen az anyaga is: a műanyag a gyártási folyamatokban a legszélesebb körben használatos anyag. Egyszerű-nagyszerű folyamat ez, amely során a szakértő kezek a műanyag pelletet a fröccsöntő gépbe adagolják, megolvasztják, és végül a fröccsöntő szerszámba fecskendezik. Miért imádjuk mi?

1. Hajszálpontos – bármilyen műanyag alkatrész gyártásáról legyen szó, az eljárás eredménye a legszigorúbb műszaki előírásoknak is képes lesz megfelelni az általunk használt technológia precizitásának köszönhetően.

2. Villámgyors – legalábbis a nagyszériás sorozatgyártás léptékével mérve, hiszen a gyártási ciklusok közötti időtartam másodperces vagy félpercnyi nagyságrendű a nem kimondottan bonyolult szerszámok esetében.

3. Hatékony – mert semmit se pazarolunk a folyamat során, ugyanis a gyártással járó felesleget bedaráljuk és újra felhasználjuk a következő sorozathoz.

4. Rugalmas – bámulatos a technológia alkalmazkodóképessége is, úgyhogy az eredménynek csak az Ön elvárásai szabhatnak határt. Egyébként mi sem könnyebb, mint megváltoztatni a végtermék színét, anyagát vagy egyéb paramétereit.

5. Simán elkészül – a termék úgy kerül ki a fröccsöntő szerszámból, mint ahogyan Aphrodité, a szépség istennője emelkedett ki a habokból a legenda szerint: készen és gyönyörűen, szinte minden további utómunkálatot feleslegessé téve.

Az idő pénz, és ez nem puszta közhely, ha Önnek nagyobb mennyiségben van szüksége fröccsöntött alkatrészekre, és a legmagasabb minőséget keresi minél alacsonyabb ráfordítás mellett. Kérjen ajánlatot tőlünk a linken, ha ki szeretné használni a korszerű fröccsöntés gyorsaságát és hatékonyságát!