Gyors és megbízható: egyedi műanyag termékek gyártása

A Mould Kft. 25 éve partner az egyedi műanyag termékek gyártásában. Célunk, hogy végigkövessük a terméke útját a fröccsöntési folyamat elejétől a végéig, biztosítva, hogy a termékét pontosan olyannak gyártsuk le, amilyennek Ön szeretné.

Történetünk az 1970-es évekre nyúlik vissza, a hazai műanyag fröccsöntés „hőskorára”. Ekkoriban kezdtek elterjedni a fröccsöntő gépek, és sok vállalkozó kedvű ember otthon a garázsban, a pincében vagy éppen a fészerben látott hozzá műanyag alkatrészek gyártásához. Innen indultunk mi is, ám az évek során fokozatosan 1800 m2-re bővülő telephelyünk és növekvő gépparkunk lehetővé tette, hogy mára az egyedi műanyag termékek gyártásának szakértőivé váljunk.

Mit kell tudni az egyedi műanyag termékek gyártásáról?

Csapatunk szüntelenül azon munkálkodik, hogy a fröccsöntött alkatrészek terén kimagasló minőséget biztosítsunk hozzáférhető áron.

Kevés olyan projektünk volt eddig, ami túl kicsinek vagy túl nagynak bizonyult ahhoz, hogy kezelni tudjuk. Hőre lágyuló műanyag alkatrészek fröccsöntését 5–1200 gramm közt vállaljuk. A termelés során felbukkanó problémákat igyekszünk minél rövidebb időn belül megoldani, és szakmailag olyan javaslatokkal segíteni az ügyfeleinket, amelyek növelik a termék minőségét és időtállóságát.

Mi különböztet meg minket a szokványos műanyag termék gyártóktól?

Átfogó tervezési lehetőségek. A fröccsöntés mint folyamat rendkívül egyszerű, de ez a gyártás folyamatának csupán egy eleme. Mi a termékgyártása elkészítése során felmerülő problémákban is segítséget tudunk nyújtani: anyagválasztás, szerszámtervezés, alkatrészmódosítás.

A fröccsöntő szerszám megtervezése. A Mould Kft. szakemberei technikai tudásuknak és szakmai tapasztalatuknak köszönhetően a bonyolult geometriájú egyedi műanyag termékek gyártása területén is otthon vannak. Ha szükséges, megtervezzük a termék fröccsöntő szerszámát (a sablonját). A szerszámtervezéssel együtt az egyszerűbb formáknál a gyártási idő nem hosszabb, mint 1–2 hónap!

Ütemezett gyártás. Azok számára is kínálunk megoldást, akik aránytalanul nagy sorozatokat szeretnének legyártani. Egyrészt raktározási lehetőséget tudunk biztosítani, másrészt ütemezni tudjuk a gyártási folyamatot. Ez utóbbi esetén Ön több egységben hívhatja le a teljes sorozatot.

Változatos alapanyagok. Többféle hőre lágyuló műanyagot fel tudunk használni, a legnépszerűbb anyagoktól a speciálisakig.

Géppark. Olyan gépparkkal rendelkezünk, amely viszonylag nagyméretű termékek gyártását is lehetővé teszi, 500-700 tonna záróerő tartományban. Fröccsöntő gépeink kalibrálása a hatékonyság és a pontosság jegyében történik. Tekintse meg gépparkunkat itt>>

Azon dolgozunk, hogy az általunk legyártott termékek tökéletesek legyenek, tartósak és kiváló minőségűek. 

Gyártót keres a termékéhez? Kérdezze az egyedi műanyag termékek gyártásának specialistáját>>