Fröccsöntés GYIK: a leggyakrabban feltett kérdések

A terméke a tervezési szakaszban van, vagy már a gyártót keresi hozzá? Szakembereink készen állnak arra, hogy segítsék a projektje megvalósulását. A fröccsöntés folyamata összetett, hiszen figyelembe kell venni a minőséget, a gyorsaságot és a költségvetést is. Számos kérdés adódik a közös munka során, összeírtuk a leggyakoribbakat.

A termékem legyártásához fröccsöntésre van szükségem. Vagy vannak más opcióim is?

Ha nem biztos a dolgában, hívjon fel bennünket, és beszéljen szaktanácsadónkkal. Ha Ön elmondja a termék fő jellemzőit és az elvárásokat, meg tudjuk határozni, hogy melyik úton  lesz a legcélszerűbb elindulnia. Ha tisztában van az opciókkal, maga a megrendelési folyamat is gördülékenyebben zajlik majd.

Készen áll a termékem terve a gyártásra?

Ha olyan részletet találunk a tervben, amit fizikailag nem lehet legyártani, konkrét javaslatot teszünk a módosításra. Olyan megoldást javasolunk, ami a legjobban illeszkedik az alkalmazáshoz. Mi megoldásokat keresünk, és nem kifogásokat.

Ki fogja elkészíteni a fröccsöntő szerszámot?

Ez a lépés döntő fontosságú. A fröccsöntő szerszám megtervezésében és legyártatásában is segítséget tudunk nyújtani, a folyamatról részletesen olvashat itt.

Ki a tulajdonosa a fröccsöntő szerszámnak?

Mivel megvásárolta, természetesen Ön a tulajdonosa a nálunk megtervezett és legyártott fröccsöntő szerszámnak. Amikor a szerszám elkészül, lepróbáljuk. A próba során mindig jelen kell lennie a megrendelőnek (illetve valakinek a megrendelő részéről), hogy megbizonyosodjon róla, valóban azt kapta a pénzéért, amit elképzelt. Fontos, hogy a nagy gyártási ciklusok után gondoskodjon a szerszám karbantartásáról: ezt a szerszámot gondosan kell óvni ahhoz, hogy hosszú ideig használni lehessen.

Mi történik, ha a jövőben változtatni szeretnék a fröccsöntő szerszámon?

Megtörténhet. Az idő múlik, a termékek változnak. Ha változtatni szeretne a nálunk készült fröccsöntő szerszámán, küldje el nekünk a kívánt változtatásokat, és mi megtaláljuk a legkedvezőbb módját a változtatások végrehajtásának.

A gyártás során van minimális rendelési határ?

Nincs. A legyártandó mennyiséget az Ön igényei határozzák meg. Az egy tétel során legyártandó mennyiségre javaslatot teszünk.

A fröccsöntés költséghatékony gyártási eljárás. Mit jelent ez?

Mi a Mouldnál nem feltétlenül a legolcsóbb, inkább a legjobb ár hívei vagyunk. A legolcsóbb ár általában gyanút kelt, viszont ha nálunk adja le rendelését, a legjobb áron jut hozzá ahhoz a minőségi fröccsöntött termékhez, amire szüksége van. Ennek az az oka, hogy a fröccsöntés teljes folyamatát, a kezdeti konzultációtól a fröccsöntő szerszám legyártásán át a késztermékig házon belül kezeljük, nincs szükségünk harmadik fél bevonására. Ezáltal pénzt takarítunk meg (amit Ön is érezni fog), és a leggyorsabb átfutási időt biztosíthatjuk.

Miért válasszam pont a Mould Kft-t?

20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a fröccsöntés területén. Hiszünk abban, hogy egy jó termék alapfeltétele a jó termékterv és a minőségi fröccsöntés. Gépparkunknak köszönhetően viszonylag nagyméretű termékek legyártását is vállalni tudjuk (500-700 tonna záróerő tartományban).

Készen áll a termékterve a fröccsöntésre? Kérjen árajánlatot itt>>