FORGÁCSOLÓ szakembert keresünk

 

Cégünk 20 éve foglalkozik műanyag feldolgozással, amihez szorosan kapcsolódik a gyártó szerszámok-, és a géppark karbantartása. Büszkék vagyunk arra, hogy a termelés fontosságát szem előtt tartva, a kollégák feladataiknak úgy tesznek eleget, hogy a fennakadásból vevőink mit sem vesznek észre, rendeléseik határidőben, minőségben megérkeznek részükre.

Forgácsolóként képesnek kell lenned a fröccsöntőgépek és szerszámok folyamatos működésének biztosítására, különböző forgácsolási feladatokon keresztül (esztergálás, fúrás, marás, köszörülés). A munka során döntő többségében a meghibásodott alkatrészekről kell levenned a méreteket, pótalkatrészek gyártása esetén szintén minta alapján lehet kiindulni.  Anyagválasztásnál, szaktudásra van szükség, javaslat kell, hogy milyen anyagból kell elkészíteni, hogy jó legyen a javított alkatrész és a berendezés.

Téged keresünk, ha az egyedi alkatrész-gyártás kihívás a számodra és már bizonyítottad, hogy hajlandó vagy nagyon keményen dolgozni. 

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél részese lenni egy olyan csapatnak, ahol számítanak a több éves tapasztalatodra, fontos a véleményed, és nem monoton munkát kell nap mint nap végezned, akkor várjuk jelentkezésed! 

Jelentkezését a következő email címre: allas@mould.hu küldje, vagy hívja a 06 70 324 6556-os telefonszámot.