Az Irtó- Trió Kft. a legújabb innováció a rágcsálómentesítés területén. A kártevőirtás szakavatott képviselője.

 MTVA tudósítása  http://youtu.be/VoQyPdVBW8g 

2004-ben alakultak, nevükkel ellentétben két tulajdonossal. A vállalkozás létrejöttét az Uniós irányelvek nagyban befolyásolták. Annak közeledtével, olyan vállalkozás alapítása volt a cél, mely mindenképp meg fog felelni az azon belüli elvárásoknak.

  • Kártevő mentesítés, - rágcsáló, - és rovarirtás területét kívánták megcélozni. Ugyanakkor 2005-ben már elkezdték -  a csalétekállomások fejlesztését.

Motivációjuk az volt - mitől lehet sikeresebb egy vállalkozás ma Magyarországon? „A legjobbak lenni a kártevő mentesítésben.” Mára Nemzetközi szinten is sikeres vállalkozássá nőtték ki magukat . 

Tavalyi évben 10%, avagy az alatti volt a belföldi értékesítésük részaránya. - 90%, illetve a fölött volt a külföldi értékesítésé, idén ezt duplázni szeretnék.

 Egy magyar vállalkozás, mely mára már nemcsak Európába szállítja a termékeit. Ismerik őket Egyiptomban, Szaúd-Arábiában és egyre több, Európán kívüli országokban. Agresszív piaci terjeszkedéssel mára túlnőtték határaikat. Felismerték, hogy a jó termék minőségek ellenére,  minden országban egyediek az igények, mérettől akár formától függően.

Cégünk, a MOULD Kft. gyártja termékekik jelentős részét.  

Félkész termékekik gyártóegységünkben készülnek, a késztermékek összeszerelése is ugyanitt zajlik.

Terjeszkedésükre, megrendelésállományuk növekedésére - Kapacitásunk felfutásával, - Növekedésünkkel reagálunk.

Termékgyártásuk, munkahelyteremtés is egyben.